Παρκέτα Βερνίκια Χρώματα Τεχνοτροπίες Καρράς Π. και Υιοί ΑΕΕ    facebook20x20

youtube-logo-karras20x    GooglePlus20x20

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ RAPIDO

PDFΕκτύπωση
Το Αποφρακτικό Σωληνώσεων RAPIDO είναι πανίσχυρο αποφρακτικό που δρα άμεσα. Είναι ιδανικό για να αποφράζει ακαριαία όλο το αποχετευτικό δίκτυο (σωληνώσεις, σιφώνια, νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες κ.τ.λ.) και αποσυνθέτει συσσωρευμένα λίπη, σαπούνια, τρίχες, σερβιέτες, υπολείμματα τροφών, χαρτιά κ.λ.π, αφήνοντας τις σωληνώσεις ελεύθερες. Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.
Αποφρακτικό Σωλήνων Υγρό Καθαριστικό Σωληνώσεων RAPIDO
Περιγραφή

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ RAPIDO

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το Αποφρακτικό Σωληνώσεων RAPIDO είναι πανίσχυρο αποφρακτικό που δρα άμεσα. Είναι ιδανικό για να αποφράζει ακαριαία όλο το αποχετευτικό δίκτυο (σωληνώσεις, σιφώνια, νεροχύτες, Μπανιέρες, λεκάνες κ.τ.λ.) και αποσυνθέτει συσσωρευμένα λίπη, σαπούνια, τρίχες, σερβιέτες, υπολείμματα τροφών, χαρτιά κ.λ.π, αφήνοντας τις σωληνώσεις ελεύθερες. Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
► Απομακρύνετε τα λιμνάζοντα νερά. Δεν πρέπει να υπάρχουν υπολείμματα άλλου χημικού.
► Εξασφαλίστε καλό αερισμό του χώρου. Αδειάστε αρχικά μικρή ποσότητα κατευθείαν στην αποχέτευση.
► Αν δεν υπάρχει εκτίναξη σταγονιδίων συνεχίστε έως ότου φτάσετε στην απαιτούμενη ποσότητα. Μπορείτε επίσης να φράξετε την αποχέτευση μετά τη διοχέτευση του προϊόντος με ένα βαρύ αντικείμενο που είναι ανθεκτικό στο προϊόν.
► Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά.
► Μετά αφού δοκιμάσετε με λίγο νερό ότι το πρόβλημα λύθηκε, ρίξτε άφθονο νερό για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα. Σε περίπτωση επίμονου προβλήματος επαναλάβετε την διαδικασία.
► Ακατάλληλο για χρήση σε: Πλαστικές μπανιέρες και νεροχύτες. Σε περίπτωση μεταλλικής σχάρας που δεν είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, να αφαιρεθεί πριν από τη χρήση του προϊόντος.
► Προσοχή: Σε επαφή με το νερό εκτινάσσονται σταγονίδια. Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες χρήσης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Απόφραξη σε νιπτήρες, νεροχύτες, λεκάνες: 250m1
Απόφραξη σε σιφώνια, λιποσυλέκτες: 500ml
Κεντρικά δίκτυα αποχετεύσεων: 1L

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Το ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ RAPIDO προκαλεί σοβαρό εγκαύματα. Φυλάξτε το κλειδωμένο και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα και πλύνετε με σαπούνι και νερό. Ποτέ μην προσθέτετε νερό στο προϊόν αυτό. Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία, γάντια και συσκευή προστασίας των ματιών/προσώπου. Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα αν είναι δυνατόν). Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να μην έρθει σε επαφή με αλκάλια, κίνδυνος βίαιης αντίδρασης. Χρησιμοποιήστε το προϊόν πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται.

Αποθήκευση:
Το ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ RAPIDO αποθηκεύεται σε χώρους σκιερούς. Μακριά από τρόφιμα.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: +30 (210) 779 3777

*Όλα τα προΪόντα μας είναι καταχωρημένα στο ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
και παρέχουμε δελτίο ασφάλειας MSDS εφόσον ζητηθεί

seo
своими руками

LOBA Γερμανικά Βερνίκια Παρκέ-Ξύλων Εσωτερικών-Εξωτερικών χώρων Κεριά-Λάδια-Βαφές Πατωμάτων Συντηρητικά περιποίησης κάθε είδους δαπέδωνSTAUF Γερμανικά Αστάρια Κόλλες Ξύλου Παρκέ Δαπέδων ΑυτοεπιπεδούμεναJanser Γερμανικές μηχανές πατωμάτων παρκετέζες σβουράκια ηλεκτρικές σκούπες εργαλείαΓερμανικά ξύλινα δάπεδα προγυαλισμένα και laminate υψηλής ποιότηταςCaparol Γερμανικά Οικολογικά χρώματα θερμομονώσεις κτηρίων τεχνοτροποίεςSudwest Γερμανικά Οικολογικά χρώματα ριπουλίνες ειδικά αστάρια ποιότητας μονωτικά

AEG Γερμανικά κορυφαία επαγγελματικά εργαλείαEinhell Γερμανικά Επαγγελματικά εργαλεία ποιότητας Giorgio Graesan Ιταλικά Stucco Τεχνοτροποίες Πατίνες Διακοσμητικά