Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ελαστική πέτρα ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ TEPOSTONE®

ελαστική πέτρα tepostone Karras P. and Sons SA

ελαστική πέτρα με όψη χτενιστής πέτρας TEPOSTONE διαθέσιμες διαστάσεις

Ιδιότητες 
ελαστική πέτρα TEPOSTONE διαθέσιμες διαστάσεις
  
Η ελαστική πέτρα TEPOSTONE με όψη χτενιστής πέτρας είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παράγεται σε 4 σχέδια: Φλούδα πέτρας, Πωρόλιθο, χτενιστό μάρμαρο, σχιστόλιθο και πέτρα με όψη γρανίτη. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά και είναι φιλική προς το περιβάλλον. Η τεχνητή πέτρα TEPOSTONE είναι 100% Ελληνικό προϊόν και αποτελεί παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα. Η πέτρα TEPOSTONE είναι ιδανική για να μονώνει από την υγρασία, διακοσμώντας παράλληλα την επιφάνεια. Είναι ανθεκτική στον παγετό και τις υψηλές θερμοκρασίες, αντέχει την υγρασία της θάλασσας και δεν είναι εύφλεκτη. Παρέχει μεγάλη οικονομία, έχει χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς έξοδα συντήρησης. Τοποθετείται εύκολα, γρήγορα και καθαρά. 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΤΡΑ TEPOSTONE® Σχέδια με όψη χτενιστής πέτρας

Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-61
Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-62
Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-63
Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-61 Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-62 Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-63
Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-71
   
Τεχνητή ελαστική πέτρα όψη χτενιστή ΧΤ-71    

ελαστική πέτρα με όψη χτενιστής πέτρας TEPOSTONE® Εφαρμογές

Η ελαστική πέτρα TEPOSTONE με όψη χτενιστής πέτρας είναι ένα ιδανική για κάθε εσωτερική ή εξωτερική επιφάνεια. Εφαρμόζεται εύκολα ακόμη και σε μεγάλο ύψος κτιρίων, λόγω του μικρού βάρους και πάχους. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, μέταλλο, ξύλο και γυαλί.

Οδηγίες Εφαρμογής Τεχνητή Πέτρα TEPOSTONE®

Καθαρίζουμε την προς επίστρωση επιφάνεια από ξένα σώματα. Όπου υπάρχουν σαθρά τμήματα ή υπολείμματα χρωμάτων τα αφαιρούμε πριν την εφαρμογή.
Ασταρώνουμε με βούρτσα χρησιμοποιώντας αστάρι δύο συστατικών αναμιγνύοντας το Α+Β συστατικό σε σχέση (όγκου) 1:1. Στη συνέχεια απλώνουμε την κόλλα με οδοντωτή σπάτουλα στην επιφάνεια και στην πέτρα TEPOSTONE.
Τοποθετούμε αποστάτες και εφαρμόζουμε τις πέτρες πιέζοντας αρκετά ώστε η κόλλα να ξεχειλίσει στους αρμούς. Μετά από 20-30 λεπτά αφαιρούμε τους αποστάτες. Στρώνουμε ομοιόμορφα στον αρμό την κόλλα και αφαιρούμε την επιπρόσθετη ποσότητα. Πριν στεγνώσει η κόλλα καθαρίζουμε με προσοχή της πέτρες (όχι τον αρμό) από την κόλλα και άλλα ξένα σώματα με ένα βρεγμένο σφουγγάρι.

Συσκευασία Ελαστική πέτρα με όψη χτενιστής πέτρας

Χαρτοκιβώτιο 5m2

Αποθήκευση

Η ελαστική τεχνητή πέτρα TEPOSTONE πρέπει να αποθηκεύεται στην αρχική της συσκευασία σε στεγασμένους χώρους.