Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Προλουστραρισμένα Προβερνικωμένα παρκέτα Μηχανικά Engineer Parquet Flooring

Δείχνοντας χαρακτήρα

Άνθρωποι με επιθυμίες και οράματα, πολύπλευροι, που υποστηρίζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους και επιδεικνύουν έναν ειλικρινή και έντιμο χαρακτήρα. Αυτό εκφράζεται και στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνουν το περιβάλλον τους. Η ζωή κάθε μεμονωμένου ανθρώπου είναι χαρακτηριστική και πολύπλευρη, ωστόσο όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό: εμπνέονται και παρακινούνται από τα χρώματα.

Για αυτό το λόγο, τα προϊόντα μας διακρίνονται σε τέσσερις χρωματικές ποικιλίες, κάθε μία από τις οποίες αντικατοπτρίζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα: φωτεινό & φυσικό, μπεζ-καφέ & φιλικό, κόκκινο-καφέ & ζεστό ή σκούρο & δυναμικό. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας μπορείτε να βρείτε εύκολα και διαισθητικά το δικό σας δάπεδο.

Χάρη στις ικανότητες και το πάθος μας αναδεικνύουμε σε κάθε δάπεδο παρκέ τη σχέση μας με τη φύση και την αγάπη μας για τη λεπτομέρεια. Πρόκειται για μια παράδοση που κατέχει την πρώτη θέση στην οικογενειακή επιχείρησή μας εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Στο πράσινο περιβάλλον του Münsterland γεννιούνται προϊόντα για τη ζωή. Κάθε ένα κατασκευάζεται για ένα μοναδικό χαρακτήρα – για εσάς.

Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε και θα αντλήσετε έμπνευση από τα προϊόντα μας.

Παρκέτα της ter Hürne: ποιότητα στη λεπτομέρεια

Το ιδιαίτερο χάρισμα των ξύλων, οι επιφάνειες και τα χρώματά τους είναι οι πιο προφανείς αποδείξεις των προτύπων ποιότητας της ter Hürne. Εκτός από την εξωτερική όψη τους, τα προϊόντα μας έχουν διάφορες ιδιότητες που κάνουν την εγκατάσταση, τη χρήση και τη φροντίδα τους πολύ ευκολότερη και τους δίνουν μεγάλη διάρκεια ζωής και το μέγιστο δυνατό επίπεδο άνεσης.

Υψηλή ποιότητα σε κάθε στρώση
Σύνθεση προϊόντος

Τα μηχανικά παρκέτα χαρακτηρίζονται από μια βασική σύνθεση 3 στρωμάτων. Το είδος του ξύλου της επιφάνειας περιγράφει συγχρόνως το υλικό της επίστρωσης. Η παρεμβαλλόμενη και η σταθεροποιητική στρώση χρησιμεύουν στη σταθεροποίηση της σανίδας προσφέροντάς της μεγάλη αντοχή στην καταπόνηση.

Επιφανειακή στρώση αληθινού ξύλου

Η ter Hürne χρησιμοποιεί μασίφ ξύλο από επιλεγμένους Γερμανούς και Ευρωπαίους προμηθευτές για την επιφανειακή στρώση.

Ενδιάμεση στρώση

Η ter Hürne χρησιμοποιεί μια ενδιάμεση στρώση για τα δάπεδα σανίδων και λωρίδων που είναι κατασκευασμένη από εγκάρσιες λωρίδες ξύλου πεύκου. Η ειδική μέθοδος κόλλησης παρέχει εξαιρετική σταθερότητα. Για να έχουν οι επάνω συνδέσεις την καλύτερη δυνατή προσαρμογή και σταθερότητα, χρησιμοποιούνται ειδικά επάνω τμήματα από MDF.

Σταθεροποιητική στρώση

Η σταθεροποιητική στρώση χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση της δομής, είναι ανθεκτική στη στρέβλωση και βοηθάει να εμποδιστεί η υγρασία.